> שתי ידיות קפה
במכונה זו כלולות 2 ידיות קפה מקצועיות מסחריות בקוטר 58 מ"מ. הידיות עשויות מפליז מצופה בניקל מוצק לשמירת חום וייצוב הטמפרטורה כך שהינה תמיד אופטימלית להפקת אספרסו קפה. כמו כן כלולות 4 מסננות: שתי מסננות למנה בודדת 7 גרם כ"א ושתי מסננות כפולות למנות של 14 גרם כ"א.
> 3 דודי חימום מים במכונת קפה
מדובר בשלושה דוודים עצמאיים לחלוטין! כל שאפשר להפיק מים לכוס תה, להקציף חלב ובו זמנית להכין 2-4 כוסות קפה באמצעות ה"דואו" ראשי קפה. כל דוד בנוי מפליז עם בקרה אלקטרונית על הטמפרטורה וכן חיישן שליטה למילוי מים, כך שמובטח לחץ עקבי ב- 2 ראשי הקפה וכן בצינורית אדי הקיטור. מדובר ביתרון משמעותי לכל בתי העסק החווים שעות עומס או כאשר מעוניינים להפיק מספר כוסות קפה בתקופה קצרה.
הודות לכך שהדוודים הינם עצמאיים, בשעות בהן אין עומס המצריך את הפעלת ראש הקפה השני, ניתן לכבות את המנגנון, לחיסכון משמעותי בצריכת החשמל. מרגע הפעלת המכונה, נדרשת למכונה 2-5 דקות בלבד עד להגעה לטמפרטורת עבודה.
> משאבת המכונה
מכונת קפה זו מאובזרת ב 3 משאבות ULKA בהספק 54 וואט, היכולות להפיק לחץ של 20 באר באופן רציף ועקבי.
> נורות בקרה ומתגי הפעלה
מכונת קפה עם מספר נורות בקרה לאפשרויות ההפעלה השונות ונורת בקרה המתריאה על כך שהדוד התמלא במים. כפתורי הפעלה מאסיביים ונוחים לשימוש.
> חמם כוסות פאסיבי
במכונה זו חמם כוסות קפה גדול מאוד לחימום כמות רבה של כוסות אספרסו קפה. חימום כוסות הקפה נוצר ביעילות עקב החום הרב הנפלט מפעולת הדוודים.
יתרון החימום הפאסיבי הוא בחיסכונו בצריכת חשמל. כידוע- תמיד מומלץ לחמם את כוסות הקפה מראש הואיך וכוס קפה קרה "שואבת" את חום חליטת האספרסו ולמעשה פוגעת באיכותו עקב הקירור.
> צינורית אדי קיטור להקצפת חלב או למים חמים
במכונת הקפה "דואו-פרו" ישנה צינורית אחת מקצועית המשמשת ליציאת מים חמים ולהקצפת חלב.
לנוחיות מקסימלית וזירוז הקצפת חלב, אפשר לרכוש גם קפוצ'ינטור מקצועי אוטומטי השואב את החלב ישירות ממיכל החלב או מהקרטון ומפיק אותו חם ומוקצף לכוס הממתינה.
> צריכת חשמל
מדובר ב- 2400 וואט ב-220 וולט, אולם רק 1300 וואט כאשר מפעילים ראש מיצוי אחד בלבד. במצב המתנה (stand-by) צריכת החשמל הינה זניחה.
> שסתום פריקת לחצים תלת כיווני "solenoid"
שסתום פריקת לחץ משוכלל זה משחרר את לחץ המים הנבנה בידית הקפה לאחר מיצוי פולי הקפה באופן אוטומטי. כך 2 מטרות חשובות מושגות: הראשונה, יניקת הלחות מן הקפה הטחון המשומש ומיעת טפטוף מלכלך, והשניה- מייעל ומפשט את ניעורו של הקפה הטחון מן הידית כיחידה אחת שלמה ("עוגייה").
פונקציה חשובה נוספת אותו ממלא השסתום הינה בטיחותית, ומתבצעת כאשר נוצר צורך בשחרור לחץ יתר מהמשאבה, למשל כאשר המים אינם יכולים לעבור עקב קפה שנטחן דק מדי. השסתום מבטיח פחות תקלות, והארכת חיי רכיבי מכונת הקפה הודות למניעת לחץ מוגבר על המערכת הפנימית.
> מגש נירוסטה לאיסוף נוזלים
למכונה מגש נירוסטה מובנה גדול מאוד המשמש לקליטת עודפי נוזלים ולכלוך. שימו לב- קיימת אפשרות לרכישת קיט חיבור לביוב בנפרד.
> מיכל מים גדול
למכונת הקפה מיכל מים בקיבולת 9 ליטר, אשר ניתן לשליפה בפשטות במשיכת ידית למטרות ניקיון או למילוי מחדש. ניתן כמובן למלא את המיכל בעזרת מזיגה מקנקן ללא הוצאת המיכל מהמכונה.
> גוף המכונה
שילדת המכונה בנויה מנירוסטה איכותית ומבריקה בגימור אנטי-קורוזיה ומונע שריטות.
> מימדי המכונה
גובה – 44 ס"מ רוחב – 52 ס"מ עומק – 34 ס"מ.
> ארץ יצרן
איטליה.