קפה מאורו , " Mauro Caffe'" הפך זה מכבר לשם נרדף לאיכות ואנינות טעם בתחום הקפה. תחילת סיפורו של מותג פופולארי זה היא כמובן באיטליה, בתנורת קליית קפה קטן של 20 ק"ג וחלומו של איש בשם דימיטריו מאורו. חברה שיוסדה רק לפני 60 שנה, אך מהר מאוד העפילה על מתחרים וותיקים בהרבה, והינה כיום מהמובילות בענף.
חדשנות החברה, כגון היותה הראשונה לייצר ולשווק אריזות וואקום מקצועיות עם קפה טחון טרי ואיכותי, בעוד שעד אז נמכרו רק פולי קפה, בשילוב עם מקצועיות ואיכות ללא פשרות, מיתגו את השם " מאורו קפה " כמותג עילי.
תהליך קלייה איטי
קליית פולי קפה איטית היא הדרך המועדפת על רבים מאניני האספרסו האיטלקי המשובח. הליך קלייה של פולי קפה הינו אחר הריכיבים הקריטיים בנוסחה ליצירת פולי קפה משובחים. בעת הקלייה, כל פול קפה משתנה במעט, צורתו משתנה כמו גם משקלו ונפחו. אפקט שינוי זה ידוע בשם ' אפקט מילארד '. קפה מאורו שמים דגש מיוחד על תהליך זה מתוך מטרה לשמר ככל האפשר את טעמו ותכונותיו היחודיות של כל פול קפה הנקלה. חשיבותה של קלייה איטית היא מהותית ביותר, הואיל והיא משמרת את סגולותיו הטבעיות של פול הקפה ואת הארומה הנכספת, ללא שריפה מיותרת של סוכרים ומינרליים.